Zonneschermdoek deal

Zonweringdoek per meter

Om kosten te besparen kiezen steeds meer mensen voor het vervangen van hun zonneschermdoek in plaats van het hele systeem. Door zelf het doek te monteren worden veel kosten bespaart.

Bestel Zonneschermdoeken per meter

Bij Zonneschermdoek Deal bestel je zonneschermdoeken per meter. Tijdens de bestelling geef je de gewenste breedte aan en voor de lengte heeft u een aantal opties. Op basis hiervan maken we een scherpe prijs.

Zonneschermdoek per meter bestellen

Uitgebreide Opties

Om je zonwering helemaal naar eigen zin te maken zijn er verschillende opties. Het begint bij het uitzoeken van de gewenste kleur en eventueel patroon. Hierin hebben wij een zeer ruim aanbod van Tibelly en Dickson. Daarnaast kan je er ook voor kiezen of het doek afgewerkt moet worden met een volant en of de zonwering met een pees geleverd dient te worden.

Zonneschermdoek bestellen

Benieuwd naar onze uitgebreide opties bij zonneschermdoeken? Wij bieden een heel ruim assortiment van A-kwaliteit zonwering. Kies de gewenste kleur (en patroon) en geef de maten door. Het bestellen van zonneschermdoeken kan je in twee eenvoudige stappen voltooien. Bekijk hier ons aanbod zonneschermdoeken.

ZONNESCHERMDOEK OPMETEN

Voordat je het zonneschermdoek kan bestellen moet je eerst weten hoe groot het doek is dat je nodig hebt. Zodra je de juiste maten weet kan je bij het bestellen exact aangeven hoeveel meter doek je nodig hebt. Zo koop je nooit te veel en hoef je zelf ook niet aan de slag voor een mooie afwerking. Weten hoe je het doek juist opmeet? Lees hier onze instructie zonneschermdoek opmeten.

ontvang advies op maat

We kunnen ons voorstellen dat je bij het zoeken van een geschikte zonwering een aantal vragen bij je opkomen. Om je te helpen aan een mooi zonweringdoek helpen we je graag met passend advies. Heb je een hele specifiek vraag? Bel ons gerust op 0184 69 22 10 of mail ons. Je kan ook kijken of je jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat. 

Zonneschermdoek deal?

  • Hoge kwaliteit, lage prijs
    Zonneschermdoeken van topmerken als TibellyDickson tegen een lage prijs.
  • Snelle klantenservice
    Ondersteuning nodig? Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 9 en 17 uur.
  • Snelle levertijd
    Binnen 10 werkdagen leveren wij je bestelde zonneschermdoek(en).
  • Uitgebreid betaalgemak: