Zonneschermdoek deal

 
De goedkoopste zonneschermdoeken en screendoeken online

Vragen over meten, monteren en onderhoud

Kan ik mijn zonneschermdoek zelf vervangen?

Als je een beetje handig bent, hoeft het vervangen van een zonneschermdoek geen lastige klus te zijn. Er zijn genoeg video's te vinden met uitleg hoe je een zonneschermdoek vervangt en bekijk vooral onze pagina met opmeetinstructies over hoe je het beste je zonneschermdoek kan opmeten. En wil je weten hoe je het beste het zonneschermdoek kan monteren, bekijk dan onze pagina montage instructies voor meer informatie.

Heb je na het lezen van de opmeetinstructies en/of montage instructies nog vragen, bel of e-mail ons gerust voor advies en verdere uitleg. Je kunt ons bereiken op 0184 69 22 10, via ons contactformulier of via info@zonneschermdoekdeal.nl. Wij helpen je graag verder!

Kan ik van ieder type zonnescherm het zonneschermdoek vervangen?

Het vervangen van een zonneschermdoek is mogelijk bij alle modellen uitval- en knikarmschermen. Twijfelt u of doekvervanging bij uw type zonnescherm mogelijk is, bekijk onze blog over het vervangen van het zonneschermdoek.

Wat is een doekpees?

De doekpees schuif je in de gestikte zomen aan de boven- en onderkant van het zonneschermdoek. De pezen hebben een doorsnede van 5 of 6 mm. Het is verstandig om gelijk met het nieuwe doek ook de pees te vervangen, de pees verteert en breekt namelijk in de loop van de tijd. De doekpees kan je gelijk mee bestellen met het zonneschermdoek.

Meer informatie weten over doekpees en welke maat doekpees je nodig hebt? Lees dan hier onze blog.

Kan ik ook onderdelen voor mijn zonnescherm op Zonneschermdoek deal bestellen?

 Ja dat kan, wij verkopen de meest verkochte zonnescherm-onderdelen in onze webshop. Somfy motoren of andere onderdelen kan je bestellen via https://www.tuson.nl/.

Hoe kan ik het beste mijn zonneschermdoek of screendoek onderhouden?

Dit jaar een nieuw zonneschermdoek of screendoek aangeschaft? Dan wil je dit natuurlijk zo lang mogelijk als nieuw houden. Bij goed onderhoud van je zonweringdoek gaat het langer mee, zo bespaar je op je kosten in de toekomst. Bekijk onze pagina over het onderhouden van je zonneschermdoek of onderhoud van je screendoek voor meer informatie.

Zonneschermdoek deal?

  • Hoge kwaliteit, lage prijs
    Zonneschermdoeken en screendoeken van topmerken als Tibelly & Dickson tegen een lage prijs.
  • Garantie
    Op alle zonneschermdoeken 8 jaar garantie op de stiknaden.
  • Klantenservice
    Geopend van maandag t/m vrijdag van 9 tot 5 uur.
  • Uitgebreid betaalgemak:
{%lbl_tuson_tawkto_script%}