Zonneschermdoek deal

 
De goedkoopste zonneschermdoeken en screendoeken online

Vragen over de kwaliteit

Welke merken levert Zonneschermdoek deal?

Zonneschermdoek deal levert uitsluitend kwaliteit zonneschermdoeken van topmerken Tibelly en Dickson.

Wat zijn de eigenschappen van een Tibelly zonweringdoek?

Tibelly is een gerenommeerd Nederlands merk binnen de zonweringsbranche die zich vooral richt op Nederland en Vlaanderen. Bij Tibelly staat kwaliteit voorop. Ieder zonweringsdoek moet aan strenge technische eisen voldoen. Voor alle Tibelly zonneschermdoeken wordt gebruik gemaakt van acrylvezels. De kleur wordt geïmpregneerd in het hart van de vezel waardoor de kleurechtheid op lange termijn behouden blijft. Ieder Tibelly zonneschermdoek krijgt een extra water- en vuilafstotende nabehandeling.

Bekijk ons gehele assortiment Tibelly zonneschermdoeken met meer dan 70 zonneschermdoekkleuren. Wil je meer weten over de nieuwe Tibelly collectie? Bekijk dan onze blog Nieuwe Collectie Tibelly.

Wat zijn de eigenschappen van een Dickson zonweringdoek?

Dickson is een Franse onderneming die zich sinds 1836 richt op vervaardiging van technisch textiel. Dickson heeft een geheel eigen collectie die zich richt op Europa. De Dickson collectie bestaat uit veel meer designs.

Bekijk ons gehele assortiment Dickson zonneschermdoeken met meer dan 100 zonneschermdoekkleuren. Wil je meer weten over de nieuwe Dickson collectie met totaal 58 nieuwe doekkleuren? Bekijk dan onze blog Nieuwe Dickson Solar Fabrics Collectie.

WAT ZIJN DE EIGENSCHAPPEN VAN HET ZONNESCHERMDOEK?

Alle zonneschermdoeken van Zonneschermdoek deal worden gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het doek verkleurt niet doordat de kleur in het hart van de vezel zit. Hierdoor behoudt het doek langdurig zijn kleur. Elk zonneschermdoek krijgt een waterafstotende behandeling. Hierdoor kan het zonneschermdoek tegen een buitje. Daarnaast is het zonneschermdoek vuilafstotend zodat het langer mooi blijft. Lees hier de uitgebreide doekeigenschappen.

Een van de grootste redenen dat het zonneschermdoek vervangen moet worden is omdat de stiknaden loslaten of zelfs breken. Alle zonneschermdoeken worden bij Zonneschermdoek deal speciaal geconfectioneerd met GORE™ Tenara® garen. GORE™ Tenara® is het sterkste en meest duurzame garen op de markt. Wil je meer lezen over de voordelen van GORE™ Tenara® garen, lees dan onze blog.

welke zonweringsdoeken worden naadloos geconfectioneerd en welke in banen?

De afwerking van een zonneschermdoek kan op twee manieren:

 • Het zonneschermdoek wordt uit een stuk stof gemaakt.
 • Het zonneschermdoek bestaat uit stroken stof van 120 cm breed aan elkaar gestikt.

Naadloos zonweringdoek

In het Tibelly assortiment is er keuze uit 23 effen kleuren die uit één stuk worden gemaakt en waarbij er dus geen sprake is van stiknaden. Een naadloos zonneschermdoek wordt altijd ultrasonisch gesneden waardoor er geen zijzomen aan het doek zitten. Het doek heeft geen verdikkingen bij het oprollen, omdat het geen stiknaden heeft. Door het ultrasoon snijden gaat het doek niet rafelen. Een naadloos doek wordt aan de boven- en onderzijde voorzien van een peeszoom. 

Zonweringdoek in banen

Bij een zonweringdoek in banen worden er stroken stof van 120 cm breed aan elkaar gestikt. Een zonweringdoek in banen wordt bij Zonneschermdoek deal speciaal voorzien van een dubbel gestikte naad bij de onderzoom, op de onderzoom staat namelijk de meeste spanning. Door de onderzoom te voorzien van een dubbel gestikte naad wordt de levensduur verlengt.

Wordt er standaard een boven- en onderzoom geconfectioneerd?

De zonneschermdoeken worden standaard afgewerkt met aan de boven- en onderkant van het zonneschermdoek een zoom waarin de doekpees kan worden geschoven. De effen doeken uit één stuk worden ultrasoon gesneden. De effen doeken in banen en de gestreepte doeken worden aan de zijkant afgewerkt met een zoom. 

Wil je meer weten over de afwerking van het zonneschermdoek? Bekijk dan onze blog over het afwerken van het zonneschermdoek. Heb je toch nog vragen na het lezen van de blog, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Wat is een volant en hoe kan ik deze bestellen?

Een volant is een strook zonneschermdoek die onder de voorlijst van het zonnescherm hangt. Je kunt kiezen tussen een rechte en een golvende volant en in de hoogtematen 25 cm, 30 cm en 35 cm. De volant is standaard in de meest bijpassende kleur afgebiesd. De volant is altijd in hetzelfde patroon genaaid als het zonneschermdoek zelf. 

De volant kunt u onder stap 2 in het bestelproces aanvinken.

ik wil graag een doek voor mijn markies bestellen, kan dat?

Ja dat kan zeker. Nadat je de maten van het doek hebt ingevuld kan je bij 'extra opties' aanvinken dat het om een markiesdoek gaat. Je ontvangt dan een doek wat niet is afgewerkt. Ons advies: bestel rondom overlengte om de montage van het markiesdoek makkelijker te maken. De volant bij een markies is standaard 15 cm en wordt in de meest bijpassende kleur afgebiesd.

Mijn zonneschermdoek staat er niet bij, kan ik het toch bestellen?

Heb je al een bepaald zonneschermdoek hangen en wil je er graag hetzelfde zonneschermdoek bij of heb je ergens anders een doek gezien wat niet in onze webshop staat? Neem gerust contact op via het contactformulier met het doeknummer en de maten van het doek en wij gaan kijken of wij het zonneschermdoek aan je kunnen leveren.

4059-tibelly-doeken-2.jpg

Zonneschermdoek deal?

 • Hoge kwaliteit, lage prijs
  Zonneschermdoeken en screendoeken van topmerken als Tibelly & Dickson tegen een lage prijs.
 • Garantie
  Op alle zonneschermdoeken 8 jaar garantie op de stiknaden.
 • Klantenservice
  Geopend van maandag t/m vrijdag van 9 tot 5 uur.
 • Uitgebreid betaalgemak:
{%lbl_tuson_tawkto_script%}