Zonneschermdoek deal

Montage instructies

Om je nieuwe zonneschermdoek te monteren adviseren wij de volgende montage instructies te volgen.

Stap 1:

Draai je zonnescherm volledig uit. Het is belangrijk dat er geen spanning meer op het zonneschermdoek staat. Zorg ervoor dat de peesgleuf in de bovenrol helemaal naar voren komt te staan. Bij een handbediend zonnescherm draai je de knikarmen helemaal in de eindpositie. Bij een elektrisch bediend zonnescherm dien je de motor af te stellen met behulp van de knoppen op de motor of de afstandsbediening. Zie hiervoor de gebruikershandleiding van jouw type motor.

Stap 2:

Verwijder het huidige zonneschermdoek. Snijd met behulp van een stanleymes het doek uit het scherm. Doe dit door het stanleymes zowel langs de bovenbuis als langs de voorlijst door het zonneschermdoek te trekken. Verwijder hierna de doekpees en het restant van het zonnschermdoek. Eventueel verwijder je hiervoor het zijkapje van de voorlijst.

Tip: Was voordat je doorgaat met stap 3 eerst je handen en de armen van het zonnescherm om vlekken op je nieuwe zonneschermdoek te voorkomen.

Stap 3:

Leg het oude zonneschermdoek op de grond en rol het nieuwe zonneschermdoek uit over het oude doek. Dit om beschadiging van het nieuwe zonneschermdoek te voorkomen. Schuif de doekpezen in de zoom van het nieuwe zonneschermdoek. Dit kunnen de oude pezen zijn die je hergebruikt of nieuw aangeschafte doekpezen.

Stap 4:

Schuif het zonneschermdoek tegelijkertijd in de bovenbuis en onderlijst van het zonnescherm. Wij raden aan om dit met minimaal twee personen te doen.

Montage instructies

Zonneschermdoek deal?

 • Eenvoudig bestellen
  In enkele simpele stappen je zonneschermdoek bestellen.
 • Vakantie
  In verband met de vakantie en sluiting van ons atelier is de levertijd op dit moment helaas wat langer dan normaal.
 • Snelle klantenservice
  Wegens onze zomervakantie zijn wij op dit moment gesloten.
  Vanaf maandag 13 augustus zijn wij weer bereikbaar.
 • Uitgebreid betaalgemak: