Zonneschermdoek deal

 
De goedkoopste zonneschermdoeken en screendoeken online

Doekeigenschappen

De doeken van Zonneschermdoek deal zijn geweven uit 100% in de massa geverfde acrylvezels. Dit betekent dat de pigmenten al tijdens het productieproces worden geïmpregneerd in het hart van de vezel. Door dit proces worden de draden tot diep van binnen gekleurd, wat zorgt voor weerstand, duurzaamheid en kleurvastheid. Iedere productie wordt dan ook aan strenge eisen onderworpen.

Na het productieproces worden alle zonneschermdoeken voorzien van een coating die het zonneschermdoek beschermt tegen de indringing van vlekken, vet, water en vuil.

De zonneschermdoeken van Zonneschermdoek deal beschermen tegen tenminste 90% van de schadelijke UV-stralen en houden minstens 70% van de zonnewarmte en 72% van de zichtbare straling tegen.

Ondanks dit hoogwaardige productieproces kunnen op het doek kleine onregelmatigheden ontstaan. Onregelmatigheden in het doek zijn bij de huidige stand van de techniek niet volledig uit te sluiten.

De genoemde onregelmatigheden zijn dikwijls moeilijk zichtbaar, maar onmogelijk te vermijden. Zo kunnen wafelvorming, knikstrepen en kleine plooitjes naast de naden of in het midden van het zonneschermdoek verschijnen.

1. Wafelvorming of rimpelvorming

Technische weefsels kunnen wafelvorming vertonen in het midden van een doekbaan. Deze wafelvorming is met name zichtbaar bij tegenlicht door het verschil in lichtinval.

2. Wafelvorming

Door het onvermijdelijk spanningsverschil bij het oprollen van uw zonneschermdoek kan naast de stiknaden van het doek wafelvorming ontstaan.

3. Knikvouwen

Tijdens het productieproces is plooivorming onvermijdelijk. Door het vouwen van het doek kunnen er pigmentverschuivingen ontstaan. Bij tegenlicht kunnen zich hierdoor donkere strepen vertonen. Deze knikvouwen zijn met name zichtbaar bij lichtere kleuren.


Zowel de fabrikant als Zonneschermdoek deal kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor deze onvolmaaktheden. Deze kleine onvolmaaktheden hebben dan ook geen invloed op de kwaliteit van het doek en vereisen om deze reden geen doekvervanging.

Op de kleurechtheid, rotvrijheid en de weerstand van het zonneschermdoek ontvangt u echter altijd 5 jaar garantie.

Zonneschermdoek deal?

  • Hoge kwaliteit, lage prijs
    Zonneschermdoeken en screendoeken van topmerken als Tibelly & Dickson tegen een lage prijs.
  • Garantie
    Op alle zonneschermdoeken 8 jaar garantie op de stiknaden.
  • Klantenservice
    Geopend van maandag t/m vrijdag van 9 tot 5 uur.
  • Uitgebreid betaalgemak:
{%lbl_tuson_tawkto_script%}