Zonneschermdoek deal

 
De goedkoopste zonneschermdoeken en screendoeken online

Zo wordt het zonneschermdoek afgewerkt

6 januari 2018
De zonneschermdoeken van Zonneschermdoek deal zijn gemaakt van hoogwaardig acryldoek. Benieuwd hoe de doeken worden afgewerkt?

Alle zonneschermdoeken hebben aan de boven- en onderzijde een peeszoom. Hierin schuif je eenvoudig de doekpezen. De onderzijde is dubbelgestikt, wat zorgt voor een extra lange levensduur.

Effen XL zonneschermdoek

De afwerking van effen zonneschermdoeken zorgt voor een strakke uitstraling. De effen XL zonneschermdoeken van Zonneschermdoek deal bestaan namelijk uit 1 geheel, hierdoor zijn er geen naden zichtbaar. De effen zonneschermdoeken hebben geen zijzoom, omdat de doeken ultrasoon worden gesneden. Dit betekent dat het doek niet rafelt. Het voordeel hiervan is dat het effen XL doek zich dunner oprolt, omdat er geen verdikking ontstaat bij het oprollen.

Effen en gestreept zonneschermdoek

Het effen en gestreepte zonneschermdoek wordt in banen van 120 centimeter breed aan elkaar gestikt. Dit gebeurt altijd baan symmetrisch. Bestelt u bijvoorbeeld een doek van 580 centimeter breed, dan worden er 4 banen van 120 centimeter gebruikt (4 x 120 cm = 480 cm). Er blijft dan een breedte over van 100 centimeter. Deze breedte wordt netjes verdeeld over 2 gelijke stroken aan de buitenzijde van 50 centimeter. De zijkanten van het zonneschermdoek worden netjes afgewerkt met een 5 centimeter brede zijzoom.

Bestel je een zonneschermdoek bij Zonneschermdoek deal? Dan hoef je geen extra centimeters te rekenen voor de zijzoom. Wij zorgen ervoor dat de uiteindelijke breedte van het doek de door jou bestelde breedte is. Geef dus gewoon de breedte van je oude zonneschermdoek op.

Alle zonneschermdoeken worden voor u op maat gemaakt. Benieuwd naar ons assortiment? Kies hier uw zonneschermdoek.

Zonneschermdoek deal?

  • Eenvoudig bestellen
    In enkele simpele stappen je zonneschermdoek of screendoek bestellen.
  • Hoge kwaliteit, lage prijs
    Zonneschermdoeken en screendoeken van topmerken als Tibelly & Dickson tegen een lage prijs.
  • Klantenservice
    Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9 tot 5 uur en op vrijdag van 9 tot 12 uur.
  • Uitgebreid betaalgemak: