Zonneschermdoek deal

 
De goedkoopste zonneschermdoeken en screendoeken online

Zo wordt het zonneschermdoek afgewerkt

De zonneschermdoeken van Zonneschermdoek Deal zijn gemaakt van hoogwaardig acryldoek. Benieuwd hoe de doeken worden afgewerkt? Lees dan onze blog.

Afwerking

Alle zonneschermdoeken hebben aan de boven- en onderzijde een peeszoom. Hierin schuif je eenvoudig de doekpezen in. De onderzijde is dubbelgestikt, wat zorgt voor een extra lange levensduur.

Effen XL zonneschermdoek

De afwerking van effen zonneschermdoeken zorgt voor een strakke uitstraling. De effen XL zonneschermdoeken van Zonneschermdoek Deal bestaan namelijk uit 1 geheel, hierdoor zijn er geen naden zichtbaar. De effen zonneschermdoeken hebben geen zijzoom, omdat de doeken ultrasoon worden gesneden. Dit betekent dat het doek niet rafelt. Het voordeel hiervan is dat het effen XL doek zich dunner oprolt, omdat er geen verdikking ontstaat bij het oprollen.

Effen en gestreept zonneschermdoek

Het effen en gestreepte zonneschermdoek wordt in banen van 120 centimeter breed aan elkaar gestikt met Gore Tenara garen. Dit gebeurt altijd baan symmetrisch. Bestelt u bijvoorbeeld een doek van 580 centimeter breed, dan worden er 4 banen van 120 centimeter gebruikt (4 x 120 cm = 480 cm). Er blijft dan een breedte over van 100 centimeter. Deze breedte wordt netjes verdeeld over 2 gelijke stroken aan de buitenzijde van 50 centimeter. De zijkanten van het zonneschermdoek worden netjes afgewerkt met een 5 centimeter brede zijzoom.

Bestel je een zonneschermdoek bij Zonneschermdoek Deal? Dan hoef je geen extra centimeters te rekenen voor de zijzoom. Wij zorgen ervoor dat de uiteindelijke breedte van het doek de door jou bestelde breedte is. Geef dus gewoon de breedte van je oude zonneschermdoek op.

Alle zonneschermdoeken worden voor je op maat gemaakt. Benieuwd naar ons assortiment? Kies hier je zonneschermdoek.

Toch nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Waarom Zonneschermdoek deal?

  • Hoge kwaliteit, lage prijs
    Zonneschermdoeken en screendoeken van topmerken als Tibelly & Dickson tegen een lage prijs.
  • Garantie
    Op alle zonneschermdoeken 8 jaar garantie op de stiknaden.
  • Klantenservice
    Geopend van maandag t/m vrijdag van 9 tot 5 uur.
  • Uitgebreid betaalgemak: