Zonneschermdoek deal

 
De goedkoopste zonneschermdoeken en screendoeken online

Zo bestel je een zonneschermdoek op maat

Zo bestel je een zonneschermdoek op maat

Een doek voor een zonnescherm kunt u eenvoudig bestellen bij Zonneschermdoek Deal. Ons bestelsysteem werkt in 4 eenvoudige stappen.

Stap 1: kies je kleur

De eerste stap is het kiezen van de gewenste doekkleur. Dat kan een lastige keuze zijn, in onze blog geven wij kleuradvies voor je zonneschermdoek en vertellen wij over de kleurtrend van 2024.

Stap 2: kies je afmetingen

Als de kleur is gekozen ga je aan de slag met het opmeten van het bestaande zonneschermdoek. Het opmeten van het bestaande zonneschermdoek is eenvoudig, in deze blog staan de opmeetinstructies in 2 simpele stappen uitgelegd. Let er op dat u niet het gehele zonnescherm opmeet, maar het doek.

Stap 3: extra opties

Nu de kleur naar je zin is en je de maten van je bestaande zonneschermdoek weet kom je bij de extra opties uit. Hier kan je aan je bestelling een volant en/of doekpees toevoegen. 

Wil je meer weten over een volant? Bekijk dan onder veelgestelde vragen de kop Vragen over de kwaliteit. Hier vertellen wij meer over de volant en welke keuzes er zijn. In onze blog Wat is een doekpees en welke doekpees heb ik nodig? vertellen wij je alles over doekpees.

Nu is het enkel alleen nog een kwestie van je bestelling afronden. Zo snel en gemakkelijk kan je een zonneschermdoek bij Zonneschermdoek Deal bestellen. In 4 stappen een zonneschermdoek op maat! Wil je meer weten over merken zoals Tibelly of Dickson, bekijk dan onze blogs voor meer informatie.


Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail info@zonneschermdoekdeal.nl of ons contactformulier. Wij helpen je graag verder!

Waarom Zonneschermdoek deal?

  • Hoge kwaliteit, lage prijs
    Zonneschermdoeken en screendoeken van topmerken als Tibelly & Dickson tegen een lage prijs.
  • Garantie
    Op alle zonneschermdoeken 8 jaar garantie op de stiknaden.
  • Klantenservice
    Geopend van maandag t/m vrijdag van 9 tot 5 uur.
  • Uitgebreid betaalgemak: