Zonneschermdoek deal

 
De goedkoopste zonneschermdoeken en screendoeken online

Tibelly doek en KWF

29 november 2016
Iedereen weet tegenwoordig dat de zon schadelijk is voor de huid. Toch zijn er nog weinig mensen die om deze reden een zonnescherm aanschaffen. Maar wist je dat Tibelly zonneschermdoek tenminste tegen 90% van de uv-straling beschermt?

Eén van de gevolgen van teveel uv-straling is huidkanker. Jaarlijks krijgen nog altijd 14.738 mensen in Nederland huidkanker. Het is dus van groot belang dat je jezelf beschermt tegen de straling van de zon. Een manier om jezelf te beschermen tegen het zonlicht is door in de schaduw te blijven van bijvoorbeeld een zonneschermdoek.

Naast het beschermde effect van het zonneschermdoek doet Tibelly meer. Voor iedere verkochte meter Tibelly zonneschermdoek doneert Tibelly €0,05 cent aan de KWF Kankerbestrijding. Koop je dus een Tibelly zonneschermdoek bij Zonneschermdoek deal dan draag je automatisch bij aan dit goede doel. Met het ingezamelde geld wordt het onderzoek 'Hoe DNA-schade(herstel) bijdraagt aan huidkanker' van de KWF bekostigd. Vorig jaar doneerde Tibelly in totaal 14.127 euro aan het KWF.

Bescherm jezelf goed tegen de zon en draag zo direct bij met een donatie aan de KWF Kankerbestrijding. Bekijk het Tibelly assortiment.

1747-tibelly-kwf.jpg

Zonneschermdoek deal?

  • Eenvoudig bestellen
    In enkele simpele stappen je zonneschermdoek of screendoek bestellen.
  • Hoge kwaliteit, lage prijs
    Zonneschermdoeken en screendoeken van topmerken als Tibelly & Dickson tegen een lage prijs.
  • Klantenservice
    Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9 tot 5 uur en op vrijdag van 9 tot 12 uur.
  • Uitgebreid betaalgemak: