Zonneschermdoek deal

 
De goedkoopste zonneschermdoeken en screendoeken online

Nieuwe Dickson Solar Fabrics collectie

Nieuwe Dickson Solar Fabrics collectie

De nieuwe Dickson Solar Fabrics collectie 2023 is uit! De collectie wordt verrijkt met 58 nieuwe doekkleuren wat een totaal collectie van ruim 170 doekkleuren oplevert.

Uitbereiding collectie

De collectie combineert esthetiek, techniek en duurzaamheid en verrast vooral met haar nieuwe texturen en eigentijdse strepen. De nieuwe collectie bevat de hoofdstijlen: stone voor alle grijstinten, naturel voor alle natuurlijke tinten, solar voor de warme kleuren en polar voor de koude kleuren.

Hieronder een preview van een aantal nieuwe kleuren binnen de Dickson collectie:


NIEUWE UITSTRALING

Met deze nieuwe kleuren speelt Dickson in op de Europese markt. Een collectie met nieuwe texturen en eigentijdse strepen. De prijs van zonneschermdoeken bedraagt 35.95 euro per vierkante meter. Ook bij deze nieuwe collectie zijn de zonneschermdoeken geïmpregneerd in het hart van de vezel. Hierdoor krijgt het zonneschermdoek een uitzonderlijke, langdurige kleurechtheid. De zonneschermdoeken worden vanaf 225 euro gratis verzonden.

Uiteraard proberen wij via onze website je van zo goed mogelijke informatie te voorzien. Twijfel je over de kleur van een doek? Vraag dan gerust een kleurenstaal bij ons aan. Stuur een e-mail naar info@zonneschermdoekdeal.nl of vul ons contactformulier in met je volledige adresgegevens en de gewenste doekkleuren en wij sturen de gewenste kleurenstalen binnen enkele werkdagen naar je op.

Toch nog vragen over de nieuwe Dickson collectie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Nieuwe Dickson Solar Fabrics collectie
4541-dickson-collectie-2023-1.jpeg

Waarom Zonneschermdoek deal?

  • Hoge kwaliteit, lage prijs
    Zonneschermdoeken en screendoeken van topmerken als Tibelly & Dickson tegen een lage prijs.
  • Garantie
    Op alle zonneschermdoeken 8 jaar garantie op de stiknaden.
  • Klantenservice
    Geopend van maandag t/m vrijdag van 9 tot 5 uur.
  • Uitgebreid betaalgemak: