Zonneschermdoek deal

 
De goedkoopste zonneschermdoeken en screendoeken online

Nieuwe collectie Tibelly

Nieuwe Tibelly acryl collectie

De nieuwe Tibelly collectie is uit! Een collectie met 19 nieuwe doeken met een frisse uitstraling. De collectie is een aanvulling op de al bestaande collectie van ruim 50 doekkleuren. 

Uitbereiding collectie

De collectie wordt aangevuld met verschillende unikleuren, waarvan vier met een nieuwe Piqué-structuur in mooie grijs- en bruintinten en één met de bekende Chiné-structuur. Naast het populaire grijs en taupe zijn onder andere denimblauw, mosgroen en goudgeel nieuwe blikvangers in de collectie.

Om de collectie compleet te maken komen er twee rustige fantasiestrepen in diverse kleuren bij:

 • Fantasie Liemers: kleurnummers T284 t/m T289.
 • Fantasie Biesbosch: kleurnummers T290 t/m T296.

Hieronder een preview van een aantal nieuwe kleuren Tibelly zonweringdoek:


Nieuwe uitstraling

Met deze nieuwe kleuren speelt Tibelly in op de laatste trends. Qua uitstraling is er gekozen voor het gevoel van buitenleven, de warmte van de zon en de wind door je haren, waarbij je in alle vrijheid kan genieten in de beschermende schaduw van Tibelly doek. De prijs van zonneschermdoeken bedraagt 35.95 euro per vierkante meter. De zonneschermdoeken worden vanaf 225 euro gratis verzonden.

Ook bij deze nieuwe collectie zijn de zonneschermdoeken geïmpregneerd in het hart van de vezel. Hierdoor krijgt het zonneschermdoek een uitzonderlijke, langdurige kleurechtheid.

Uiteraard proberen wij via onze website je van zo goed mogelijke informatie te voorzien. Twijfel je over de kleur van een doek? Vraag dan gerust een kleurenstaal bij ons aan. Stuur een e-mail naar info@zonneschermdoekdeal.nl of vul ons contactformulier in met je volledige adresgegevens en de gewenste doekkleuren en wij sturen de gewenste kleurenstalen binnen enkele werkdagen naar je op.

Toch nog vragen over de nieuwe Tibelly collectie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Nieuwe collectie Tibelly
4060-tibelly-doeken-1.jpg

Waarom Zonneschermdoek deal?

 • Hoge kwaliteit, lage prijs
  Zonneschermdoeken en screendoeken van topmerken als Tibelly & Dickson tegen een lage prijs.
 • Garantie
  Op alle zonneschermdoeken 8 jaar garantie op de stiknaden.
 • Klantenservice
  Geopend van maandag t/m vrijdag van 9 tot 5 uur.
 • Uitgebreid betaalgemak: