Zonneschermdoek deal

 
De goedkoopste zonneschermdoeken en screendoeken online

Nationaal Hitteplan van kracht

23 juli 2019 
Vandaag is het Nationaal Hitteplan geactiveerd. Het KNMI voorspelt dat de temperatuur de komende dagen oploopt tot ver over de 30 graden. Donderdag kan het zelfs 40 graden worden! 5 tips om zonder gezondheidsproblemen deze warme dagen door te komen.

Het KNMI heeft tijdelijk code oranje afgekondigd voor de aanhoudende hitte. Ook ‘s nachts blijft het warm, het wordt niet veel kouder dan 20 graden. De luchtvochtigheid is hoog, waardoor het benauwd aan kan voelen. 

Zonkracht KNMI

Dit houdt het Nationaal Hitteplan in:

1. Smeer je in met zonnebrandcrème
De zonkracht is de komende dagen erg hoog. De huid kan al binnen 15 minuten verbranden!

2. Houd jezelf koel
Draag dunne, luchtige kleding. Handig om te weten: wit stoot warmte af. Blijf zoveel mogelijk in de schaduw en beperk lichamelijke inspanning tussen 12:00 en 16:00 uur. Zoek zoveel mogelijk de schaduw op.

3. Drink voldoende water
Zorg dat je genoeg drinkt, ook als je geen dorst hebt. Matig het gebruik van alcohol. Wees wel zuinig met het waterverbruik.

4. Let extra op elkaar
Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) roept mensen op om goed te letten op kwetsbare mensen. Denk aan ouderen, chronisch zieken en mensen met overgewicht.

5. Houd je woning koel
Gebruik zonwering, ventilator of airco om je woning koel te houden. Zorg voor permanente ventilatie, zoals bijvoorbeeld ventilatieroosters. Of zet ramen op een kier. Zet ‘s avonds als het is afgekoeld direct de ramen en/of deuren open voor frisse lucht.

Meer informatie? Bekijk de website van het RIVM. Wist u dat zonneschermdoek beschermt tegen UV-straling? Lees hier meer. Of bekijk direct het assortiment zonneschermdoeken.

Zonneschermdoek deal?

  • Eenvoudig bestellen
    In enkele simpele stappen je zonneschermdoek of screendoek bestellen.
  • Hoge kwaliteit, lage prijs
    Zonneschermdoeken en screendoeken van topmerken als Tibelly & Dickson tegen een lage prijs.
  • Klantenservice
    Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 5 uur.
  • Uitgebreid betaalgemak: