Zonneschermdoek deal

 
De goedkoopste zonneschermdoeken en screendoeken online

Kleurentrend 2024

Trends 2024

Tegenwoordig is zonwering onmisbaar in je huis of appartement. Het zorgt dat de ruimte lekker koel blijft in de zomer. Er is een zeer groot aanbod aan verschillende kleuren voor jouw zonneschermdoek. Van veel kleurrijke zonneschermdoeken zoals oranje en blauw tot het wat rustigere lichtgrijs. 


Tot een aantal jaar geleden was kleurrijke zonwering zeer populair. Het werd gebruikt om de buitenruimte op te fleuren, denk aan bijvoorbeeld de kleur oranje. Door de jaren zijn wij een duidelijk verschil gaan zien, de focus ligt nu meer op donkere en natuurlijke tinten zoals lichtgrijs, donkergrijs en zwart. Maar ook taupe en andere bruintinten doen het goed. De afgelopen jaren verkopen wij dan ook veel grijs en aarde tinten. Het voordeel van grijstinten is dat grijs vrij tijdloos maar toch een stijlvolle en luxe uitstraling heeft.

Wil je meer weten over het kiezen van de juiste kleur zonneschermdoek? Bekijk dan onze blog eens over kleuradvies voor je zonneschermdoek.

Bij Zonneschermdoek deal kan je jouw zonneschermdoek zelf samenstellen van merken zoals Tibelly en Dickson. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

4059-tibelly-doeken-2.jpg

Waarom Zonneschermdoek deal?

  • Hoge kwaliteit, lage prijs
    Zonneschermdoeken en screendoeken van topmerken als Tibelly & Dickson tegen een lage prijs.
  • Garantie
    Op alle zonneschermdoeken 8 jaar garantie op de stiknaden.
  • Klantenservice
    Geopend van maandag t/m vrijdag van 9 tot 5 uur.
  • Uitgebreid betaalgemak: