Zonneschermdoek deal

 
De goedkoopste zonneschermdoeken en screendoeken online

Kleuradvies voor je zonneschermdoek

KLEURADVIES VOOR JE ZONNESCHERMDOEK

Met meer dan 100 zonneschermdoek kleuren is het soms lastig om een keuze te maken die aansluit bij je woonwensen. Om die reden helpen wij je graag met de keuze voor het juiste zonneschermdoek. Allereerst heb je de keuze uit een effen of een streep design. Er zijn voldoende kleurtinten waar een keuze uit gemaakt kan worden, denk aan: zwart, grijs, bruin, rood, groen, geel, oranje en blauw.

Naast dat het design en de kleur van belang zijn voor het kiezen van het juiste zonneschermdoek, is het ook belangrijk om rekening te houden met de kleur van je raam, gevel en overige buiten-zonweringsproducten. En niet te vergeten: welke kleur verkoelt het beste? Maar wat verkoelt dan beter: een wit of zwart zonneschermdoek? Een wit doek heeft een hogere reflectiewaarde, echter laat een wit doek ook meer zonlicht door. Een zonnescherm met zwart doek absorbeert meer zonlicht waardoor een zwart doek voor meer verkoeling zorgt. Voldoende punten om over na te denken.

Wil je meer lezen over de verwachte kleurentrend in 2024? Lees dan hier onze blog over de kleurentrend van 2024.


KLEURENSTAAL

Een keuze gemaakt? Bekijk dan ons aanbod aan zonneschermdoeken. Twijfel je toch nog over een bepaalde kleur zonneschermdoek? Het is mogelijk om maximaal twee kleurenstalen kosteloos aan te vragen. Stuur een e-mail naar info@zonneschermdoekdeal.nl of vul ons contactformulier in met je volledige adresgegevens en de gewenste doekkleuren en wij sturen de gewenste kleurenstalen binnen enkele werkdagen naar je op.

 

4540-dickson-collectie-2023.jpeg

Zonneschermdoek deal?

  • Hoge kwaliteit, lage prijs
    Zonneschermdoeken en screendoeken van topmerken als Tibelly & Dickson tegen een lage prijs.
  • Garantie
    Op alle zonneschermdoeken 8 jaar garantie op de stiknaden.
  • Klantenservice
    Geopend van maandag t/m vrijdag van 9 tot 5 uur.
  • Uitgebreid betaalgemak:
{%lbl_tuson_tawkto_script%}